Der er ikke noget bedre end at vide, at sommeren er lige om hjørnet og det betyder et par ugers ferie med din allerbedste og mest trofaste ven – nemlig din hund. Men hvad skal i bruge al tiden på? For I skal selvfølgelig ikke bare ligge og se Netflix alle dagene. Vi kommer derfor med 3 gode ideer til, hvordan I bedst muligt kan bruge jeres feriedage sammen. 

3 ideer til jeres næste ferie sammen

Lange gåtur

Det her er et must! Masser af lange gåture – hvis din hund og krop tillader det selvfølgelig. Men hvis det gør, så skal i ud at gå. Vores hunde elsker at opleve nye steder og at få lov at dufte rundt steder, hvor alt er ukendt. Så tag ud og gå lidt længere end i plejer! Udforsk nogle af alle de smukke steder, der er og så tag tiden til, at din hund kan få lov at dufte løs. Oftest har vi så travlt med at få hunden med om morgen, fordi vi har travle dage med skemalagte planer, men nu har du ferie! Så tag tiden, det tager og bare nyd, at du har al tid i verdenen. 

Oplev Danmark

Danmark har nogle skjulte skatte derude og oftest skal man ikke langt for at finde dem. Så sæt dig ned og undersøg, hvad I har i nærområdet og hvad du godt kunne tænke dig at opleve. Måske der er noget i gåafstand og ellers findes der masser af andre transportmuligheder, hvor din hund kan være med. Din hund vil som sagt elske at komme ud og opleve nye steder, hvor den aldrig har duftet før. Og du kan med god samvittighed sige, at du har oplevet en masse i din ferie! Vi kan også garantere, at aftenerne på sofaen vil føles endnu bedre efter en dag ude.  

Badeture med din hund 

Vores sidste anbefaling er badeture med din hund. Det kan være en tur til stranden, hvor i enten bare går og nyder brisen eller hvis din hund er en vandhund, så kan den stå på en god omgang badning. Er I mere til kvalitetstid derhjemme? Så kan en hundepool i haven altså også gøre underværker på en varm dag. Brug dagen i haven med masser af vandkampe og afkøling – så bliver det ikke meget bedre!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her